תבשיל עוף

 

tavshil of smallpicחומרים
2 כוסות אורז בר
1 בטטה
1 דלעת ערמונים
2 בצלים קטנים
1 ראש שום
1 עוף שלם
1 צנצנת ריבת בצל
2 כפות סויה
2 כפות פפריקה
5 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל
1/2 צרור כוסברה
2 גבעולי סלרי

אופן הכנת הרוטב
מערבבים בקערה את ריבת הבצל, סויה ופפריקה.

אופן הכנת התבשיל
1) מוסיפים 2 כוסות אורז ומעל מניחים את הבטטה, הדלעת, הבצל והעוף השלם.
2) שופכים את הרוטב מעל העוף ובצידו סלרי וכוסברה.
3) מכסים במכסה.
4) אופים במשך 5 שעות. שעתיים הראשונות ב- °170 צלזיוס ושלוש שעות לאחר מכן ב-° 100 צלזיוס.
5) ניתן לבשל את העוף כל הלילה בהוספת כוס מים נוספת.