פאי תפוחים

apple pie small skyblue smallpicחומרים לפירורים
3 וחצי כוסות קמח
1 וחצי כוס סוכר
300 גר חמאה רכה
100 גר' שקדים טחונים

חומרים למלית
6 תפוחים ירוקים
1 כף קינמון
2 כפות סוכר
30 גר חמאה
מעט לימון

אופן הכנה
1) מערבבים את כל החומרים לפירורים בקערה.
2) חותכים את התפוחים לפלחים ומקפיצים אותם 5 דקות עם החמאה ,הקינמון והסוכר.
3) משמנים את התבנית האפייה עם חמאה.
4) משטחים חצי מכמות הבצק ואופים כרבע שעה.
5) שמים את התפוחים על הבצק
6) על התפוחים מפזרים את הפירורים העשויים מבצק.
7) אופים שוב כחצי שעה ב-°150 צלזיוס