
תנור שום
תנור השום הוא אחד המוצרים הנמכרים ביותר מבין מוצרי אדמה. הבישול בתנור השום הוא קל ובריא. על פי רוב, תנור השום משמש לבישול ירקות עם עשבים ארומטיים במיקרוגל ובתנור.
גודל יחיד
מידות - קוטר: 22.5 ס"מ; גובה (עם מכסה): 11 ס"מ
193 ש"ח
![]() |
![]() |
|
צהוב לימון | תכלת | |
![]() |
![]() |
![]() |
אפרסק | קרם | ציאן |
![]() |
![]() |
![]() |
אדום | אפור | כחול ים |
![]() |
![]() |
![]() |
כתום | פיסטוק | טורקיז |
![]() |
![]() |
![]() |
צהוב שמש | אקואמרין | ירוק תפוח |
![]() |
![]() |
|
לבן | שחור |
הוראות בטיחות לשימוש בכלי קרמיקה של אדמה
1. לפני השימוש הראשון במוצר הקרמיקה יש לשטוף אותו במים וסבון ולהשאיר אותו במים לשעה אחת לפחות.
2. לפני איחסון מוצר הקרמיקה יש לוודא שהוא התייבש במלואו.
3. יש להימנע מלחשוף את כלי הקרמיקה ישירות לאש, למשל, ע"י שימוש בכריים או מדורה.
4. בטיחותי להשתמש בכלי הקרמיקה במיקרוגל ובתנור ביתי בתנאי שטמפרטורת התנור נמוכה מ-350 מעלות צלזיוס.
5. בטיחותי לשטוף מוצרי אדמה במדיח כלים.
6. קרמיקה שומרת על חום ביעילות גבוהה. נא הייו זהירים כאשר תגישו בשולחן אוכל שבושל או חומם בכלי קרמיקה.
אדמה הינה אומנות! כל כלי נעשה בעבודת יד. שינויים קלים בגודל או צבע צפויים.